RIC Slovenska Bistrica
RIC Slov. Bistrica - služba za informiranje
Domov O nas Kontakt-lokacija Oglaševanje Fotogalerija
Novice
TV Spored
Videostrani
Glasilo Informator
www.ktvslb.com www.ktvslb.com www.ktvslb.com www.ktvslb.com www.ktvslb.com www.ktvslb.com
 
HITER KONTAKT
RIC Slov. Bistrica
Trg Svobode 26
Tel.: 02 80 50 540
E-pošta: mediji@ric-sb.si
FaceBook
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV-POOBLAŠČENEC
KTV V ŽIVO
STATISTIKA
Ste obiskovalec št.
3591721
Danes smo:
20.5.2024, 18:8:43
 
BISTRIŠKI TV TEDNIK
Bistriški TV tednik 16.5.2024
Bistriški TV tednik 9.5.2024
Bistriški TV tednik 25.4.2024
Bistriški TV tednik 18.4.2024
Bistriški TV tednik 11.4.2024
------------------------------------
ARHIV TEDNIKOV
 
ODDAJE
Monokomedije Marš v tri... sto narodnih
Slavnostna akademija ob prazniku Občine Slov. Bistrica
Znane melodije Sergeja in Petre Rupreht s saksofonistom Otom Vrhovnikom
Koncert Okteta Tinje
Oddaja Aktualno 5.10.2017
------------------------------------
ARHIV ODDAJ
 
 
MINUTE ZA HUMOR (IN VINO VERITAS)
Spravljica (pridiga o domovini) - narodna
Spravljica - pridiga o domovini
In vino veritas 2/2014
------------------------------------
ARHIV
 
 

Množična udeležba na 17. Impoliadi

 
17 impoliada 2140

V petek, 5., in 6. septembra, je v Slovenski Bistrici in Makolah potekala že 17. Impoliada 2014. Tradicionalnih športnih iger se je kljub slabemu vremenu udeležila dobra polovica vseh zaposlenih v podjetju Impol. Udeleženci so se pomerili v 14 - ih različnih športnih panogah. In kdo so zmagovalci ?

17 impoliada 1979

V kegljanju je pri moških zmagala ekipa Impol Folije in trakovi, pri ženskah pa druga ekipa Simfina. V posamični konkurenci je v moški kategoriji do 45 let slavil Silvo Kunčič, Impol Folije in trakovi, pri moških nad 45 je bil najboljši Ivan Štefanič, Impol Palice, cevi in profili, v ženski konkurenci do 45 let je zmagala Barbara Kapun iz Simfina, v kategoriji nad 45 let pa Marija Špes, Impol Palice, cevi in profili. V malem nogometu je tako v kategoriji do 40 let kot tudi v kategoriji nad 40 let zmagalo moštvo Impol Palice, cevi in profili - cevarna. V namiznem tenisu je pri moških do 45 let slavil Miro Pristovnik, Impol Palice, cevi in profili - cevarna, pri moških nad 45 let pa Drago Motaln, prav tako Impol Palice, cevi in profili - cevarna. Pri ženskih je prvo mesto osvojila Željka Kutija iz Kadringa. V odbojki je zmagala ekipa Impol Palice, cevi in profili - profili. V ruskem kegljanju za dvojice sta bili najboljša Leonida Popotnik in Drago Robnik, Impol Palice, cevi in profili, v pikadu za dvojice sta s
lavili Barbara Kapun in Ksenja Perger iz Simfina, v šahu za posameznike pa Dejan Košir, Impol Palice, cevi in profili. Atletski mnogoboj je pri moških dobil Borut Novak, Tehnika Set, pri ženskah pa Monika Rogina, Simfin. V ulični košarki je zmagala ekipa Impol Folije in trakovi - prodaja, medtem ko je bil v metanju trojk najbolj natančen Mihael Čretnik, Impol Palice, cevi in profili. V ribolovu je bila ekipno najuspešnejša ekipa Impol Palice, cevi in profili - cevarna, člana tega moštva Marko Fišer in Igor Novak sta si tudi razdelila prvo mesto med posamezniki. V streljanju z zračno puško je bila pri moških ekipno najbolj natančna Tehnika Set, pri ženskah pa ekipa Impol Raziskave in razvoj. V posamični konkurenci je pri moških do 45 let zmagal Jure Vidmar, Tehnika Set, pri moških nad 45 let pa Jože Očko iz Kaldere. V ženski konkurenci je slavila Edita Jelen, Impol Raziskave in razvoj. Kolesarski vzpon od Slovenske Bistrice do Tinja je najhitreje zmogla ekipa Impol Folije in trakovi, pri moških do 45 je zmaga
l Miran Dovnik, Impol Folije in trakovi, pri moških nad 45 let Gvido Španring, Tehnika Set, v ženski konkurenci pa je prvo mesto osvojila Mojca Vidmar, Impol d.o.o..

17 impoliada 1820

V tenisu sta med dvojicami zmagala Dejan Bevc in Igor Hrastnik, medtem ko je bila med ženskami najboljša Barbara Kapun iz Simfina. Za letošnjega grofa športnih iger so izbrali Jožeta Javornika iz Kaldere, za grofico pa Zdenko Globovnik iz Impola R in R. Zaključka prireditve na dvorcu Štatenberg se je udeležil tudi predsednik uprave Impola Jernej Čokl, kateremu so udeleženci tudi zapeli ob njegovem rojstnem dnevu.
 
 
12.09.2014
[Število ogledov: 403]


 
©2022 RIC Slovenska Bistrica - služba za informiranje [www.ktvslb.com] | Vse pravice pridržane
Izdelava, gostovanje spletne strani in registracija domen slohost.net | Spletno stran ureja Aleš Kolar